De spermabank voor alleenstaande vrouwen

Spreid de gekte!

Als je als vrouw een baarbehoefte hebt, doen de statistieken pijn aan je ogen. De kans om zwanger te worden keldert na je 30e met 50% en na je veertigste komen baby’s bijna alleen nog maar in je dromen en niet in je baarmoeder voor.

Gezien er nog maar weinig baby’s uit hersenspinspels zijn geboren, is het dus zaak om niet heel lang na je 30e verjaardag te stoppen met verlangend dromen over baby’s en in plaats daarvan meer fysiek met de babyfabriek aan de slag te gaan. Ingrediënt nummer één voor een menselijke foetus is natuurlijk een man of meer accuraat: mannelijke zaadcellen.

Nu kun je die ingrediënten natuurlijk heel ouderwets in het plaatselijke café of op een datingwebsite opzoeken om na een korter of langer productieproces tot oogsting over te gaan, maar je kunt tegenwoordig deze stap best redelijkerwijs overslaan. Zoals vrijwel alles wat vroeger uit de natuur gehaald moest worden, maar nu in de winkel ligt, geldt dat ook voor sperma. Dus met een kinderwens, kun je naar de spermabank. Wel zo makkelijk.

Maar is dat echt zo makkelijk? Een baby, ook wel het begin van een nieuw leven genoemd, is nauwelijks een eindstation. Je hebt je baby in de babywinkel gekocht en dan? Natuurlijk denken de meeste vrouwen wel voorbij het moment dat ze schreeuwend met hun benen wijd liggen, maar kun je überhaupt wel voorzien wat het betekent om in je eentje een kind op te voeden?

De spermabank voor alleenstaande vrouwen: een noodzakelijk kwaad in een werel d met steeds meer singles?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.