The Real World Cancun

Spreid de gekte!

Na een goede nacht slaap, ben ik er helemaal klaar voor. Maar waarvoor? Wat ga ik doen? Voordat ik me daar druk over ga maken, beantwoord ik eerst maar eens de oorverdovende lokroep van de gele hangmat, die gezellig met zijn vrienden daar in de hoek van het hostel hangt.

Ik schrik op uit mijn sluimerende toestand, als ik plotseling iemand hoor roepen: “Noem je me een slet? Durf het dan gewoon in mijn gezicht te zeggen.” Het volgende moment, stormt een woedende Sophia naar buiten. Zonder dat ik maar iets hoef te vragen, begint ze me te vertellen dat het verdomme niet haar verantwoordelijkheid is waar de Franse Danielle haar broek uittrekt. Ik vertel haar dat me dat inderdaad redelijk lijkt.

Blijkbaar had Sophia, die in het hostel werkt, de broek van Danielle in haar tas met vuile was gestopt, nadat ze hem samen met haar eigen kleren had opgeraapt in de badkamer. Dit resulteerde in een felle discussie over wie, wanneer en hoe seks in de badkamer had gehad en of je vervolgens het recht hebt om je kleren daar achter te laten en of iemand anders ze dan moet of mag opruimen. Lijkt onbelangrijk, maar bij vrouwen moet je dat soort dingen nooit onderschatten.

Schijnbaar was de hele vorige avond, terwijl ik lag te dromen over vredige palmstranden, een groot drama geweest. Een 19-jarige jongen, die nog nauwelijks zijn veters kon strikken (als ik de verhalen mocht geloven), was alleen zonder geld achtergelaten in de club. Een overmoedige Amerikaan kon de deur van het hostel niet vinden en belandde over de muur bovenop een roestig fietswrak. En Sophia schijnt zo wulps te dansen, dat mannen lege glazen naar haar gooien.

Hoewel dat laatste niet eens logisch klinkt, besluit ik dat ik absoluut iets gemist heb! Vanavond ga ik mee naar de Zona Hotelera! En zo was mijn eerste plan gemaakt..

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.