Over mij

Ik werd geboren op een dag die ik me niet meer kan herinneren. Het schijnt 16 maart 1985 te zijn geweest. Een zaterdag. Ik groeide op in een dorp op de Veluwe, dat bekend staat om zaken waar ik me godzijdank geen voorstelling van kan maken en leerde op de basisschool om letters op papier te schrijven. Deze letterkunst mondde al snel uit tot veel enthousiaste verhalen die geen verband hielden met de werkelijkheid of hooguit een keer met barbiepoppen uitgebeeld waren.

Geen schoolkrant of schrijfwedstrijd was veilig voor mijn fantasie, met als schokkend resultaat dat in 1997 Friesland zich afscheidde van de rest van Nederland met een hartverscheurende oorlog als gevolg. In mijn brein en korte verhaal tenminste. Mijn ouders wisten het zeker aan het einde van mijn middelbare schooltijd. Ik moest Journalistiek studeren en mijn leraar Nederlands pleitte hartstochtelijk voor de keuze van zijn vakgebied. Ik doe echter graag het tegenovergestelde van wat de wereld van mij verwacht, dus ik besloot Rechtsgeleerde te worden.

Gelukkig kwam het later nog goed. Hoe goed lees je in de wanstaltig prachtige verhalen op dit blog en op www.silviekamphuis.nl.

2 Reacties

 1. Beste Blogger,

  Ik kwam jouw website tegen en vond deze heel mooi! Ik schrijf artikelen over soortgelijke onderwerpen en heb al wat ideeën die wellicht interessant zijn voor jouw lezers.

  Ik vroeg me af of je artikelen van anderen plaatst. Zo ja, heb je hier ook richtlijnen voor?

  Ik zou graag de blogging mogelijkheden met je bespreken!

  ik hoor het graag van je,

  Met vriendelijke groet,
  Timo Bruinsel

  1. Hoi Timo,

   Dank voor je bericht!
   Je mag me de artikelen over soortgelijke onderwerpen en ideeën mailen en dan kan ik kijken of het past.

   Groet, Silvie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.